Fremtiden er her, er en transportsykkel noe for deg?

Transportsykler har kommet for å bli, Disse flotte syklene tar deg raskere til jobben og frakter barn, matvarer og alt du kan tenkte deg uten å stå i bilkø.
Omnium Cargo

Perfekt for familien

Med en transportsykkel forenkler du hverdagen betydelig. Frakt barna til barnehagen uten stress med bikø, ofte ser man at man sparer masse tid på å sykle.

Med en elektrisk transportsykkel vil det bli enklere å få hverdagen til å gå opp. Du kan frakte barna trygt til og fra skole eller barnehage. Mye av hverdagen blir lettere når man slipper å stå i kø. Med de planlagte bydelsbommene spesielt i Oslo så er det enorme besparelser å hente ved på droppe bilen.

Transportsykler kommer med og uten elektrisk hjelpemotor. Vi ser at elektriske transportsykler er framtiden. Med motorer fra Bosch og Shimano med stor batterikapasitet så er det lite som står tilbake for elektrisk transportsykkel som helårs framkomstmiddel.

Mye å spare

Man kan se på en elektrisk transportsykkel som en stor engangsutgift, men sett opp mot gjennomsnittlige utgifter på en bil som er ca 60.000.- pr år så er det fort tjent inn igjen.

 

Forskjellige typer sykler

Transportsykler kommer i forskjellige typer. Typisk er en kasseløsning foran, med enten 2 eller3 hjul .Kassen har ofte sikkerhetsbelte for ett til to barn og lastekapasitet inntil 100-140kg. Ofte kan man si at transportsykler med 2 hjul er raskere og smidigere å bruke, mens de med 2 hjul foran ofte kan ta mere last, men er noe tregere i bruk.

Verdens raskeste transportsykkel

Vi selger Larry vs. Harry Bullitt hos oss. Vi mener Bullitt har en fin balanse mellom lastekapasitet, tilgjengelig tilbehør og ikke minst at den er svært lett å manøvrere.

For de som er påjakt etter en litt lettere løsning som er litt enklere å manuvrere men kanskje ikke har like stor lastekapasitet har vi også lastesykkel fra den Danske produsenten Omnium. Omnium Cargo føles ganske lik en vanlig sykkel i vekt og kjørefølelse, dette er det perfekte alternativet til en vanlig bysykkel.

Vi kan levere flere modeller av både Larry vs. Harry Bullitt og Omium Cargo, ta kontakt med oss på 22 19 20 60 eller send en epost til info@sorensensykler.no for mer informasjon og leveringstider.

Mer fra Guide